Α.Μ.Ε.Α. παροχές ισότοπου

(Βάσει πρωτοκόλλου Level AA Conformance to Web Content Accessibility Guidelines 2)

ΗΧΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 

eSpeak 

ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

 
Change Text Size
+ + + + +

Το WebbIE είναι ένας περιηγητής Ιστού για τυφλούς που χρησιμοποιούν τους αναγνώστες οθόνης για να διαβάζουν το Διαδίκτυο. 

 

              Κατεβαστε το WebbIE

Zac Browser Gold: Περιηγητής για παιδιά με αυτισμό

 

ZAC είναι το πρώτο πρόγραμμα περιήγησης στο web που αναπτύχθηκε ειδικά για τα παιδιά με αυτισμό και διαταραχές του φάσματος του αυτισμού, όπως σύνδρομο Asperger, κλπ. Ο ZAC είναι μια ζώνη που θα επιτρέψει στο παιδί να αλληλεπιδρά άμεσα με τα παιχνίδια (υπάρχουν πολλά παιχνίδια) και δραστηριοτήτες (καλύπτει πολλά και διαφορετικά ενδιαφέροντα) που απευθύνονται ειδικά σε παιδιά που εμφανίζουν τα χαρακτηριστικά των διαταραχών του φάσματος του αυτισμού, όπως προβλήματα στην κοινωνική αλληλεπίδραση προβλήματα στην επικοινωνία, περιορισμένα ενδιαφέροντα και επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά. O ZAC είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο για τα παιδιά με χαμηλό, μεσαίο και αυτισμό υψηλής λειτουργικότητας.

Η πρώτη οθόνη είναι ένα ενυδρείο, ταΐζεις και τα ψαράκια, και στο κάτω μέρος της οθόνης έχουν ομαδοποιηθεί 7 θεματικές κατηγορίες.

·                            Τηλεόραση

·                            Παιχνίδια

·                            Μουσική

·                            Ιστορίες

·                            Δραστηριότητες

·                            Παιδικές εφαρμογές

·                            Έκπληξη

Κάθε κατηγορία έχει πολλές υποκατηγορίες και σε κάθε υποκατηγορία υπάρχουν πολλοί σύνδεσμοι που οδηγούν σε κατάλληλο και ελεγμένο περιεχόμενο.

Υπάρχει σε 3 εκδόσεις μέχρι στιγμής για winmac & iOs (iPhone, iPad). Στα Windows για να εγκαταστήσετε το Zac θα πρέπει να εγκαταστήσετε πρώτα το airplayer της Adobe και μετά να εγκαταστήσετε την εφαρμογή. Στην καρτέλα για κατέβασμα σας καθοδηγεί να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε πρώτα το airplayer.

Γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά

Download Zac Browser Gold

Zac Browser Gold takes less than 5 minutes to install. If you need any assistance to install or configure Zac Browser Gold on your device, please visit our support forum by clicking this link: zacbrowser.com/forum

Step 1: Download and Install Adobe Air Player

then

Step 2: Download and Install Zac Browser Gold for PC and Mac

 

 

Please don’t hesitate to share Zac with your friends, schools or specialized centers. You may also stop by our forum and share your experience with Zac Browser. It’s always great to read your feedbacks.

Zac Browser for iPad and Android will be available Soon. Stay tuned via Facebook

Enjoy Zac Browser Gold!

SpeakIt! διαβάζει το επιλεγμένο κείμενο , χρησιμοποιώντας Text-to-Speech τεχνολογία με τη γλώσσα αυτόματης ανίχνευσης. Μπορεί να διαβάσει το κείμενο σε περισσότερες από 50 γλώσσες.

 

Προσθέστε το από εδώ

Μετατροπή online κειμένου σε φωνή